top of page

ALGEMENE VOORWAARDEN

 

Reservaties zijn definitief na betaling en dienen uitgevoerd te zijn voor de afvaard. Indien de weeromstandigheden het niet toelaten om uit te varen op datum van vertrek zullen de betrokken partijen zo spoedig mogelijk gecontacteerd worden om een nieuwe datum af te spreken zodra deze beschikbaar is voor beide partijen. Een minimum bezetting van 6 personen is nodig voor een afvaart.

Wanneer andere havens bezocht worden (midweeks, weekends, …) op verzoek van de klant dienen alle kosten en taksen door de klant vergoed te worden. Indien deze tochten door omstandigheden noodgedwongen op motor moeten gebeuren zullen de kosten van brandstof ook ten laste van de klant vallen. Bij gebruik van de thuishaven zullen er geen extra kosten zijn voor de haven. Ook zijn bij langere tochten eten of drank niet inbegrepen en kan dit besproken worden voor de reis.

Opgelet : dit is een sportieve en avontuurlijke tocht, u moet in een goede gezondheid verkeren en o.a. geen rug-, knie-, nekproblemen, … hebben. De klant gaat bij reservatie akkoord met de mogelijke gezondheidsrisico’s die aan een trip verbonden zijn en kan in geen geval hiervoor de organisatie verantwoordelijk stellen.

Kinderen zijn enkel onder begeleiding toegelaten vanaf 12 jaar en mogen enkel onder begeleiding van de ouders op de boot rondgaan. Safety first !

Personen waarvan er een vermoeden is dat zij onder invloed van alcohol of drugs zijn kunnen zonder enige verantwoording geweigerd worden en dit zonder restitutie van de betaalde bedragen. ROKEN is ten strengste verboden zowel binnen als buiten om brandgevaar te voorkomen.

De passagiers gaan ook akkoord geen schade aan de boot of materiaal toe te brengen. Indien dit wel het geval zou zijn zullen alle kosten aangerekend worden aan de verantwoordelijke van de feiten.

Enkel schoenen met een witte zachte zool zijn toegestaan aan boord. Indien de klant hierover niet beschikt zijn er verplichte beschermhoesjes voor de schoenen beschikbaar of kunnen de schoenen gewoon uitgedaan worden. Schoenen met hakken of harde zool zijn niet toegestaan, ook niet met beschermhoesjes.

Enkel dranken en voeding die aan boord aangekocht zijn mogen geconsumeerd worden. Het meebrengen van eigen dranken en voeding is dus verboden.

bottom of page